NEEM CONTACT OP:
+31 (0) 493 671 888

slide1

Uw transport? goed geregeld!    met een druk op de knop via onze orderportal

  MEER INFO

Vragen?

  1. Ongeldige invoer
  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer

keurmerk-transport-logistiek

Gebroeders Hoefnagels Transport

Gebroeders Hoefnagels Transport is een familiebedrijf uit het Brabantse Asten, met een nevenvestiging in Weert. Hoefnagels Transport is sinds de oprichting in 1943 uitgegroeid tot een professioneel transportbedrijf, dat bekend staat om haar flexibiliteit en klantgerichtheid. Gebroeders Hoefnagels Transport heeft een informeel karakter; ondanks groei en succes, zijn de kenmerkende eigenschappen van het familiebedrijf altijd behouden gebleven.

Met zo'n 140 trekkende eenheden en 169 medewerkers is Gebroeders Hoefnagels Transport flexibel in haar planning en staat het bedrijf garant voor snelle en zorgvuldige levering. Gebroeders Hoefnagels Transport heeft veel kennis ván en ervaring mét het vervoeren van bouwmaterialen. Ook is het bedrijf gespecialiseerd in het uitzonderlijk en speciaal transport. Daarnaast richt Gebroeders Hoefnagels Transport zich op container-vervoer, zowel nationaal als internationaal. Het heeft enkele opdrachtgevers van klinkende naam, met wie al een jarenlange relatie bestaat.

Sinds 1 april 2014 zijn we ook actief op de Duitse markt. We kunnen de verschillende soorten transport ook aanbieden aan Duitse opdrachtgevers, via onze vestiging in Straelen. Uiteraard voldoen deze transporten aan de Duitse wet- en regelgeving.

De hele planning is geautomatiseerd en alle voertuigen hebben een boordcomputer. Door deze boordcomputers kunnen alle voertuigen via track & trace gevolgd worden. Hierdoor is het voor de planners eenvoudig om te bepalen waar een voertuig zich bevindt en kunnen eventuele vertragingen tijdig gecommuniceerd worden.

Gebroeders Hoefnagels Transport staat bekend als een betrouwbare partner. We denken actief mee met onze opdrachtgevers, bijvoorbeeld over de beperking van extra laad- en lostijden. Indien nodig, kunnen we direct inspelen op veranderde omstandigheden op de bouwplaats. Ook voor alle overige logistieke oplossingen is Gebroeders Hoefnagels Transport dé partner.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Contactgegevens

Gebr. Hoefnagels Transport

icon-address

 

Adres:
Ommelsveld 5
5721 VT Asten

icon-phone

 

Tel: 0493 - 671888

icon-fax

 

Fax: 0493 - 671881

© Copyright - Hoefnagelstransport.nl - Website door RenewMyID