nl
de

Contactgegevens:

+31 (0) 493 671 888

Binnenlader

Binnenlader transport.

Een van onze diensten in de transportdiensten is binnenlader transport. Deze afdeling biedt de klant de mogelijkheid om betonwanden rechtop te vervoeren en zo nodig in depot op te slaan. Dit levert snelle en efficiënte transport mogelijkheden op.

Voor het verticaal transport van elementen en wanden maken we vaak gebruik van binnenladers met een flexibele, vlakke laadvloer. Dit heeft grote voordelen: de laadvloer wordt volgeladen en wordt op afroep weggereden als de geadresseerde ruimte heeft voor ontvangst. Met de aanschaf van 20 binnen laders en ruim 400 afzetbare laadvloeren heeft Gebroeders Hoefnagels Transport voor haar opdrachtgevers een behoorlijke besparing kunnen realiseren op de laad- en los uren.

Hoe werkt het?
Gebr Hoefnagels Transport plaatst bij de fabriek een aantal laadplatforms. De platforms worden rechtstandig beladen door de medewerkers van de fabriek.
Wanneer de vracht wordt afgeroepen rijdt de chauffeur zijn oplegger achterwaarts om het platform.
Daarna wordt het platform iets opgetild en met stempels in de oplegger vastgezet.
Aansluitend brengt de chauffeur de zending naar de los locatie, waar hij het platform op de aangewezen plek laat zakken,  de achterzijde van de oplegger opendraait en het geladen platform achterlaat tot de zending  door de ontvanger is verwerkt.

Heeft u vragen?
Neem contact op met onze afdeling planning binnenladers
Bel 0493-671885
of mail naar planning-vlak@hoefnagelstransport.nl