nl
de

Contactgegevens:

+31 (0) 493 671 888

Exceptioneel transport

Gebr Hoefnagels Transport is gespecialiseerd in het vervoer van goederen met een buitengewone lengte, breedte en/of hoogte.  Dit transport dient te gebeuren onder regie van gecertificeerde begeleiders, om de verkeersveiligheid te kunnen garanderen. Hierbij moet u denken aan tijdelijke afzettingen van het wegennet, deels verwijderen en herplaatsen van weg afbakening en straatmeubilair.

Voor het daadwerkelijk transport kan plaatsvinden moet een grondige verkenning  van de route worden uitgevoerd, zodat bijvoorbeeld vermeden wordt dat viaducten te laag blijken voor het te vervoeren object.

Gebroeders Hoefnagels Transport zorgt al jaren voor vervoer van de bouwelementen en spanten ten behoeve van diverse opdrachtgevers. Deze spanten hebben uiteenlopende afmetingen en kunnen maximaal 45 meter lang zijn. Het transport van dergelijke objecten vindt hoofdzakelijk ’s nachts plaats.

Uiteraard zijn voor dit soort transporten speciale vergunningen, ontheffingen en in veel gevallen ook particuliere begeleiding vereist. Al deze taken vallen onder verantwoordelijkheid van de manager exceptioneel transport.
U krijgt als klant een totaalpakket aangeboden en hoeft u zich hier niet verder in te verdiepen.

Heeft u vragen?
Neem contact op met onze afdeling planning vlak vervoer
Bel 0493-671885
of mail naar planning-vlak@hoefnagelstransport.nl