nl
de

Contactgegevens:

+31 (0) 493 671 888

Trucking

Container vervoer

Met circa 40 trekkers vervoeren wij voor onze klanten, containers en huiftrailers door de Benelux en Duitsland. De containers worden in de havens opgehaald, gelost en geladen in België, Nederland en Duitsland, waarna zij weer in een haven worden afgezet.

Goede communicatie is zéér belangrijk. Daarom hebben enkele opdrachtgevers middels het track & trace systeem zicht op de locatie van de lading en via boordcomputers rechtstreeks contact met onze chauffeurs..

Door deze naadloze samenwerking wordt de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk benut. Dit zorgt voor gemotiveerde chauffeurs en een correcte en snelle afhandeling van eventueel ontstane problemen.

Overig transport

Naast bouwmaterialentransport, speciaal- en containertransport is Gebroeders Hoefnagels ook nog actief  in het binnenlands vervoer van gepalletiseerde goederen. Voor diverse gerenommeerde bedrijven verrichten wij distributieritten, die uitgevoerd worden met zogenaamde city trailers. Ook beschikken wij over huiftrailers met een lengte van 13,6 meter, die uitgevoerd zijn met schuifzeilen en een dak dat opgeschoven kan worden.